Nike LeBron Rendeljen Online

Home Page Forums Meetings & Events Nike LeBron Rendeljen Online

Viewing 0 reply threads
 • Author
  Posts
  • #3027
   Bath331
   Participant

   Gloria Jamesnek mindig is sikerült a címlapokra kerülnie Nike LeBron nők mellett, akár azt jelentette, hogy Paul Pierce udvarán sziszegett egy heves playoff-mérkőzésen, amikor túl agresszívan ment a fia után, akár üdvözölte a Heat-játékosokat az öltözőbe menet. győzelem. Nike LeBron Rendeljen Online egy meglehetősen ritka LeBron 11 promóciós mintát láthatunk, amelyet az ő tiszteletére szenteltek, mivel a Gloria-ihlette megjelenést az University Red/Metallic Gold és a Team Orange prémium hőlevonása kapja.

   Már most a Nike LeBron férfiak összpontosított, ezt megértjük, de remélhetőleg nem bánja, ha visszatekint az egyik izgalmasabb Lebron 11-re, amely soha nem került a polcokra. Ez lenne a LeBron 11 „Watch the Throne”, egy olyan páros, amely a megjelenése napjától kezdve baráti és családtagnak tűnt.

   Az elmúlt tizennyolc év tizenhat emeletes PE-je került egymással szembe egy verseny-stílusú, egyetlen kiesős sávban (a la NCAA March Madness), a győztes pedig megkapja a teljes gyártási sorozatot, és valószínűleg az SNKRS App-on keresztül valószínûleg a megjelenést. Úgy tűnik, hogy a teljes örökség szinte minden modelljének van egy sajátos színe, kivéve a jelenlegi LeBron 18-at, a legújabb Nike LeBron Olcsón Online, a LeBron 14-et (amely vitathatatlanul a legkevésbé kedvelt a sorozatból) és a LeBron 5-öt.
   _________________
   Authentic Sale

Viewing 0 reply threads
 • You must be logged in to reply to this topic.