Adidas Swift Run Kvinder/Mænd

Home Page Forums Group forums Symposium FCS Symposium meetings & events Adidas Swift Run Kvinder/Mænd

Viewing 0 reply threads
 • Author
  Posts
  • #3013
   quague
   Participant

   adidas Originals har støt imponeret os med nye modeller for 2017, hvor opdaterede gentagelser af ClimaCOOL er den seneste hoved-turner. Denne måned lanceres også den helt nye Adidas Swift Run Kvinder/Mænd, en sko inspireret af 80’er-løbesko og opdateret med en Primeknit-overdel, sprøjtestøbt EVA-mellemsål og TORSION mellemfodssystem til støtte

   Image

   Tidligere i dag afslørede adidas Originals officielt deres seneste stilfulde livsstilssilhuet, Kæmpe udvalg af Adidas. Nu erfarer vi, at der også kommer en mesh-version af skoen, som vi får vores første kig på her i den altid populære Triple Black colorway. Grundlæggende erstatter skoen bare den soklignende Primeknit-overdel med en mere traditionel mesh-bygning, og skoen sidder oven på den samme skumsål og tilføjer Three Stripe-branding til hver mellemfod sammen med broderede stribedetaljer ved tå og ankel.

   Går med en hverdags go-to sneaker med et stilfuldt look, er den nyligt afslørede Gode Priser på Adidas Swift Run silhuet. Efter et kig på de hvide og lyserøde farver kan du også se frem til adidas Swift Run Primeknit Black Multicolor iteration, der snart udkommer. Denne udgivelse har en fuld Black Primeknit-overdel fremhævet med flerfarvet garnbroderi på vampen og hælen. Den inkluderer en støbt EVA-mellemsål til letvægts samt en gummiydersål.

   Adidas Swift Run Udsalg silhuetten fik sin debut i sommers, og siden da har den ikke fået så meget opmærksomhed, da Trefoil Brand har flyttet sit fokus til andre projekter. Nu er den kørende konstruerede model tilbage i stor stil med fem nye farvevarianter, alle med en traditionel mesh-konstruktion, der sidder oven på en hvid skum-mellemsål. De broderede stribede detaljer på tåen og anklen tilføjer noget unikt udstråling til overdelen, der også rummer adidas’ tre-stribede branding på mellemfoden.

   adidas Originals præsenterer sin seneste løbesilhuet, Køb Adidas Swift Run. Inspireret af løbemodeller fra 1980’erne i adidas-arkivet, oversætter Swift-silhuetten varige designelementer til en moderne kontekst for at skabe en slående, alsidig silhuet. Til dens første udgivelse præsenterer to iterationer skoen i sin reneste form i både herre- og damestørrelser. Med en fuld Primeknit-overdel præsenterer hver sko en strengt tonal konstruktion fra top til bund, opvejet af et karakteristisk flerfarvet garnbroderi på vampen og hælen. Denne placeres derefter oven på en sprøjtestøbt EVA mellemsål med TORSION® mellemfodssystem for ren 80’er atletik.

   http://www.skoways.com

Viewing 0 reply threads
 • You must be logged in to reply to this topic.