Adidas UltraBoost 22 Rendeljen

Home Page Forums Meetings & Events Adidas UltraBoost 22 Rendeljen

Viewing 0 reply threads
 • Author
  Posts
  • #3022
   Bath331
   Participant

   Az olimpia által ihletett „Medal” csomag visszatérésétől egy újabb LEGO együttműködésig az Adidas UltraBoost 22 Vásároljon egy maroknyi izgalmas projektben vesz részt. A franchise tovább fejlesztette alapstílusait is, hiszen hamarosan egy pír tónusú Ultraboost 5.0 DNS-t kínálnak női közönségüknek.

   Ebben az új stílusban a kötött felsőrész kellemes „Halo pirosító” színnel van színezve, miközben az Adidas UltraBoost 22 Rendeljen cseppjén használt Primeknit mintával. Az átlós vonalak és pontok mintája a világosabb „Ambient Blush” jegyeit szövi a finom kontraszt érdekében. A tónusos megjelenés folytatódik a TPU csipkekötegekkel és a “Halo Blush” sarokpultjával, amely elegáns matt felülettel rendelkezik.
   Ami a Adidas UltraBoost 22 nők habszivacs talpat illeti, a pár magasabb középtalp-esést lát, ami egy halmozott talp megjelenést hoz létre. Végül fekete Continental gumit alkalmaznak a láb alatt, hogy tapadást biztosítson a női exkluzív ruhához.

   Ahogy közeledünk a tokiói olimpiához, a sportruházati márkák egy sor lábbelikiadással ünnepelnek, amelyek a nemzetközi eseményre utalnak. Az adidas például a
   viszonylag új Adidas UltraBoost 22 férfiak toborzásával fogja követni a 2016-os sikeres, érem-ihlette Adidas UltraBOOST-csomagot.
   _________________
   Authentic Sale

Viewing 0 reply threads
 • You must be logged in to reply to this topic.