Adidas NMD Billigt Online

Home Page Forums Group forums Symposium FCS Symposium meetings & events Adidas NMD Billigt Online

Viewing 0 reply threads
 • Author
  Posts
  • #3009
   quague
   Participant

   Med en beprövad Primeknit-överdel har det kommande paret ett relativt anspråkslöst arrangemang. Dam/Herr Adidas NMD Syntetisk förstärkning över mittfoten och vamp smälter in i deras becksvarta omgivning, liksom stabilitetsdisken vid hälen. BOOST-skum som är synligt i hela mellansulan avbryter “Core Black”-sminket med sitt standardvita schema, medan laterala accenter ger röd och blå stil som går tillbaka till 2015; den ensamma mediala EVA-pluggen hänger sig åt en scharlakansröd ton. Under fötterna håller slitbanan saker enkelt i svart.

   圖檔

   Förmodligen en av de viktigaste skorna under det senaste decenniet, Adidas NMD Träningsskor siktar metodiskt tillbaka mot toppen. Med tidigare väckelser redan i kammaren, lämnar Three Stripes ingenting åt slumpen eftersom de fortsätter att ta tillbaka klassiker som OG-vita färger. Om du var ett fan av siluetten under dess storhetstid, borde inte mycket komma som en överraskning här. Det som följer är en ganska trogen hyllning till det förflutna, allt från stickningen till spetsenheten klädd en ljus vit neutral.

   Under åren sedan Adidas NMD Lägsta Priset regerade på topp har sneakerkulturen förändrats dramatiskt. Men ändå behåller siluetten en liten kultföljare, många flockas fortfarande till färgställningar som denna kommande “Ash Pearl”. Absolut en av NMD R1:s bättre visningar, “Ash Pearl” uppnår en fulltonal look, en som passar både vår- och höstsäsongen. Träffar av titulär nyans är inarbetade i alla överdelars armaturer, såsom den vävda exteriören, BOOST-sulan, skosnören, etc. Endast varumärket ger en viss kontrast, dess tunga, laterala och hältyp klädda i vita neutrala färger som är typisk.

   Paret har mörkgrå Primeknit-överdel som kontrasteras av svarta dekaler som framhäver tåboxen och sidoränderna. Spetsstag, insidan och hälfliken är också i svart för att fortsätta med gråskalans färgschema. Adidas NMD Billigt Online Det tvåfärgade temat störs omedelbart av den skarpvita Boost-skummellansulan och dess blockliknande stötfångare. På sidosidan ses två mellansulpluggar i rött och blått medan andra sidan endast använder det röda blocket vid bakfoten. Färdig med en svart gummisula, denna nya NMD R1 väcker mycket nostalgi för att markera den potentiella renässansen för NMD-linjen.

   Även om Virginia-infödingens flaggskeppssiluett med Three Stripes fortfarande har en hälsosam mängd fanfar, ligger dess storhetstid utan tvekan bakom den. Köp Adidas NMD R1 Online Ändå ställer ett par som nyligen kommit till ytan med Billionaire Boys Clubs ikoniska Moon Man frågan, “Vad kunde ha varit?” Det är ingen hemlighet att Kanye West har varit adidas tältsamarbetspartner under större delen av det senaste decenniet, men Williams har också hjälpt till att föra ut trefoil-märkta produkter till massorna under samma tidsperiod.

   http://www.beastsole.com

Viewing 0 reply threads
 • You must be logged in to reply to this topic.