Nike Air Presto Billigt

Home Page Forums Meetings & Events Nike Air Presto Billigt

Viewing 0 reply threads
 • Author
  Posts
  • #3025
   Bath331
   Participant

   Ursprungligen tänkt att vara ett samarbete med BEAMS för att hedra den japanska återförsäljarens 40-årsjubileum, den färgglada “Giriga”-utgåvan av Nike Air Presto Män är precis runt hörnet. Designen är i huvudsak en “What The”-version av den älskade löparen, och designen använder svarta, gråa, vita, blå, gröna, orange och brons nyanser, och applicerar dem asymmetriskt till vänster och höger skor för en halsbrytande look.

   Efter att ha släppts i en Georgetown Hoyas-colorway tidigare i år, får den relativt nya Nike Air Presto Kvinnor en Kentucky-inspirerad färgsättning. Med en “Racer Blue”-överdel framhävd av kontrasterande vita accenter och genomskinliga TPU-komponenter, är skon en passande hyllning till skolans färger.

   Nike och Errolson Hugh från ACRONYM skapade vågor när de trollade fram en skarp triad av Nike Air Presto Köpa i maj. Nu samarbetar det atletiska varumärket med BEAMS för vad som ser ut att vara två nya versioner av Nike Air Presto Billigt – som en del av den japanska återförsäljarens 40-årsjubileum. Tack vare den Tokyo-baserade skopublikationen SHOES MASTER kan tittarna få en tjuvtitt på 2000-talslöparen som är omgiven av mångfärgade iterationer. Båda paren har en ovandel i mesh, en mellansula som består av skum med en Air-Sole-enhet i hälen och en yttersula i gummi för oöverträffad grepp.
   _________________
   Authentic Sale

Viewing 0 reply threads
 • You must be logged in to reply to this topic.